Adevar sau Provocare Ep. 12 !!!

Apasa PLAY si apoi CITESTE!

Zilele ce au urmat te-au presat cu aceeasi intrebare la care stii ca ai fi vrut sa ii raspunzi in trecut, cu un sincer, DA. Raspunsul insa il tii degeaba , pentru ca acea intrebare nu a venit. Visele ti-au fost pline de aceeasi poveste, ce usor usor a devenit o mica obsesie obraznica. Dar pana la urma realitatea este cea mai aproape de tine, si asa cum ceasul te-a trezit in fiecare dimineata din visele frumos desenate pe tavanul somnului adanc, asa te trage de maneca si prezentul ce tipa la tine, incercand sa iti spuna ca trebuie sa il traiesti.

Si daca visele tale luptau vitejeste cu realitatea, undeva in aceeasi casa, cineva ducea o lupta cu prezentul in incercarea de a picta viitorul.

Nu ai fost paranoica atunci cand ai spus ca simti ca el,iubitul tau, pregateste acea intrebare al carei raspuns il ai impachetat frumos si bine pastrat undeva in sufletul tau. Un tip minutios ca el, nu putea sa treaca cu vederea atatea detalii necesare unui moment cu o incarcatura emotionala atat de mare. Planificari peste planificari, rezervari peste rezervari, minciunele peste minciunele, toate astea amestecate cu balbaielile nevinovate ale unui om ce incearca din rasputeri sa pregateasca o surpriza pentru cineva drag inimii lui. Un adevarat uragan de pregatiri si-a pus puternic amprenta peste ultimile zile. O amprenta ce creeaza o presiune cat un munte asupra gandurilor tale, incat fara sa vrei te trezesti cu lacrimi in ochi, simtindu-te prinsa ca intr-un cleste construit nemilos din bucuria ca esti dorita si oful negru pentru ca inimii tale ii lipseste o bucatica plina de vibratii.

Dar ca de fiecare data in ultimile saptamani, ai gasit sprijin in acel prieten ce este mereu dispus sa te asculte si sa incerce sa te ridice atunci cand iti simti corpul greu si plin de indoieli. Ea, prietena ta, reuseste de fiecare data, ca un om ce parca a trait toata viata linga tine,  sa iti transforme lacrimile in zambet.

–          Draga mea, mai sunt 4 zile si plecam in mini vacanta. Am niste emotii de zici ca e prima data cand ies din casa. Simt ca imi va pune acea intrebare ce ma va face mat!

–          Ceea ce nu e rau. Esti pregatita??

–          Nu stiu!

–          Trebuie! Ai avantajul ca deja ai mirosit ce urmeaza. Ar trebui sa iti pregatesti si tu un scenariu pentru raspuns.

–          Cred ca ai spus mai mult decat iti dai seama. Nu stiu ce raspuns sa dau.

–          De ce??

–          Pentru ca simt cu fiecare zi ce trece, ca mintea mea incepe sa se alieze cu sufletul meu si sa ma traga spre un drum ce nu il aveam in plan.

–          Adica?

–          Adica in fiecare zi ma gandesc din ce in ce mai mult la el. Ma gandesc ca ar fi putut fi el acum, aici, in aceasta postura. Si ma tot intreb, “oare el cum ar fi facut asta?”!

–          Imi dai emotii. Dar in acelasi timp ma bucur pentru ca simt ca incepi sa iei acea decizie de care vorbeam. Incepi sa fii tu.

–          Stiu. Insa imi e teama ca orice decizie voi lua, tot eu voi suferi. Ba mai mult chiar, pot rani si pe altii. Asta ma da peste cap.

–          E firesc sa iti fie teama, cu e firesc ca la capatul unei decizii sa fie si lucruri bune si lucruri rele. Exista si suferinta si fericire. Ideea e de a lua o decizie si de a merge mai departe. Dar nu uita, trebuie sa fii tu in ambele situatii. De el mai stii ceva?

http://www.alexmazilu.ro/ 

Foto Alex Mazilu (Multumesc)