Adevar sau Provocare Ep. 14 !!!Apasa PLAY si apoi CITESTE!

Dar ceasul se aude din nou. Este deja ora 8. O dimineata urata si ploioasa, te indeamna sa te ascunzi sub plapuma si sa incerci sa-I mai furi somnului macar cateva clipe. Dar este imposibil. Astazi este una din zilele acelea pline de munca , in care telefonul suna ca la gara, in care parca toti colegii sunt nebuni si isterici, in care toti clientii sunt ofticati, in care totul parca merge pe dos. Asa ca hai, imbracate si treci la jugul cotidian, caci trebuie sa treci si peste asta.

La birou nimic care sa iti indulceasca ziua, doar o punguta de sugus uitata undeva intr-un sertar. Colegii sunt toti morocanosi, mailurile sunt pline de venin, clientii virulenti. Doar un curier ratacit prin birou vine catre tine cu zambetul pe buze. O colega ii arata ca pe tine te cauta. In mana tine un plic A4 maro, pe care este scris numele tau, fara expeditor. Iti cere respectuos sa ii semnezi in borderou, apoi iti zambeste din nou la fel de senin de parca afara ar fi 40 de grade si nu 10, dupa care paraseste incaperea, lasandu-te cu un mister pe birou. Oare ce naiba o fi in plic??? De ce nu are expeditor? Prea multe intrebari, iar infinitul curiozitatii te impinge sa deschizi plicul.

Cam pana aici a fost povestea zilei de azi pentru ca ceea ce gasesti in plic iti intoarce tot universul invers in doi timpi si trei miscari..

http://www.alexmazilu.ro/ 

Foto Alex Mazilu (Multumesc)