Adevar sau Provocare Ep. 16 !!!

Apasa PLAY si apoi CITESTE!

Nici nu iti dai seama cand a trecut ziua sau cum a trecut. O furtuna de intamplari si-au pus amprenta pe tot drumul tau spre casa. Chiauna si parca sedata , descui usa casei, iti arunci indiferenta geanta si te asezi pe un scaun in bucatarie. Cu privirea pierduta, iti imaginezi tot ce va urma. Pentru prima data in viata ta iti pui serios intrebarea cum va arata rochia ta de mireasa. Cum va arata locul nuntii tale, cine va fi invitat. Dar gandurile iti sunt brusc sectionate de zgomotul facut de usa de la intrare. Cu zambetul pe buze privesti catre intrare. Este 8 seara, iar el, barbatul ce astazi ti-a invadat mintea, paseste pragul casei si a vietii tale mai serios ca niciodata. Te priveste socat de grimasa fetei tale si te intreaba:

–          Hey. Ce faci? Esti bine?? Ai exact fata de privit la desene animate J! Esti ok?

Dar mintea ta croseta raspunsuri peste raspunsuri, incercand sa potriveasca unul intrebarii lui. Alegi pana la urma sa taci si sa te bagi in dus. Un dus cu apa rece probabil ca te va trezi la realitate. Dar zambetul de pe fata ta incepe sa puna intrebari. Cum de poate fi atat de indiferent? Cum de poate fi atat de rece? Azi mi-a tras una in univers de mi-au cazut tablourile cu amintiri de pe pereti si el apare apoi ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat.

Iar dusul rece se transforma intr-un dus fierbinte plin de lacrimi ce urla pe obrajii tai, incercand sa afle care este rostul lor. Te descarci si iesi din baie hotarata sa lasi lucrurile asa, asteptand sa vezi ce se intimpla.

Pornesti laptopul si astepti sa iti apara prietena. Astazi chiar sunt multe, foarte multe de povestit. Si uite asa se face ceasul 12 noaptea, iar tu inca astepti sa primesti acel salut de seara ce a devenit deja obisnuinta. Din pacate e liniste. Si linistea continua pana dimineata. Ceasul te trezeste incercand sa te ridice de pe canapeaua pe care ai adormit azinoapte. Buimaca, ajungi in dormitor, unde ceasul lui plange stingher undeva pe noptiera, sperand ca se indura cineva de el si il va opri. Te apropii de pat, opresti ceasul si incerci frumos sa iti trezesti iubitul:

–          Hai dragule ca e 8. Avem treaba si astazi.

–          Nu stiu cand am adormit.

–          Nici eu. Am dormit pe canapea.

–          Iar eu am adormit uitandu-ma la film.

E clar. Asta nu stie pe ce lume traieste. Am impresia ca eu l-am cerut pe el de barbat, nu el pe mine de nevasta. Ce naiba o fi in capul lui nu pot intelege. Dar asta e. Hai sa vedem ce iese.

–          Hai treci si echipeaza-te. Mai sunt trei zile si plecam.

–          Abia astept.

–          Si eu!

Incepi o noua zi ce din pacate nu ti-a aruncat pe fata acel zambet ce da de gol fericirea. Povestea ochilor tai, astazi nu spune lucruri frumoase. Astazi este gri, cu multe lucruri neintelese, cu regertul ca nu ai putut vorbi asa cum esti obisnuita, cu atatea intrebari ce iti alearga in creier. Bagi mana in poseta si scoti inelul…….

http://www.alexmazilu.ro/ 

Foto Alex Mazilu (Multumesc)