Adevar sau Provocare Ep. 18 !!!

 

– Vreau sa spun ca poate nu e de la el?

– Nu mai inteleg nimic! Nu m-am gandit nici o secunda la asta. E chiar ciudat, ca el sa plece si apoi , dupa atatea saptamani fara nici un semn, sa ma ceara de sotie.

– Altfel nu imi explic absenta iubitului tau din prezentul emotional prin care treci.

– Nu am primit nici un semn de la el de atata timp. In afara de faptul ca ne-a fost dor unuia de altul, eu nu am inteles mai nimic din povestea lui. Ca mi-a fost frica de el, normal, e o bucata din mine, insa e drum lung si parca prea tacut , pana la a ma dori de sotie. Nici nu stiu cum sa gust asta.

– Dar tu l-ai cautat in toata perioada asta?

– Nu. Chiar daca l-as iubi, tot nu l-as cauta!

– Il mai iubesti? SINCER!

– DA. Sincer DA!

– Poate soarta te iubeste;)! Hai la somn draga mea. Ai nevoie de odihna si de liniste. Maine e o zi grea!

– Te pup si somn usor si tie!

 

BAAAAAAANG.

 

Ce ziceai de univers???? Uite aici cutremur. Parca cineva se joaca cu tine si cu luciditatea ta. E ca si cum ai fuma un lan de iarba, insa tu nu fumezi. Nauca complet , te asezi in pat de parca ai fi la regim ca un bolnav ce se afla in convalescenta si trebuie izolat de efort. Dar oare, un bolnav de dragoste, cum poate fi tratat?

Inca nu exista un tratament pentru o boala veche de cand lumea si pamantul. Fiecare bolnav are medicamentul lui, chiar daca pentru unii este amar ca fierea. Timpul insa iti va raspunde si la aceasta intrebare. Acum trebuie sa te ocupi de prezent pentru a putea sa iti lamuresti viitorul.

 

Un nou drum spre munca, o noua zi plina de sictir, un pas mai aproape de plecarea in vacanta deja prea anuntata. Oarecum ti-a prins bine ca ai fost singura noaptea trecuta. Ai avut timp de tine si de gandurile tale, iar el a avut timp sa isi termine munca astfel incat sa puteti sta linistiti in concediu. O zi superba iti sopeste ca totusi parca ar trebui sa incerci macar sa zambesti. Sa arati soarelui frumusetea  de care acel EL, s-a indragostit cu atata patos. Astazi trebuie sa fii tu si sa aduni cat mai multa motivatie , sa emani putere si siguranta, sa spui destinului, de astazi eu decid pentru mine. Multe lucruri incepute in aceasta saptamana , astazi le-ai finalizat cu o usurinta debordanta. E clar, asta este ziua aia buna de birou, in care tot ce faci se leaga si iti da satisfactia ca esti buna. Timpul trece ca un avion, si cand te uiti la ceas este deja ora 4. Undeva pe sub hartii se aude telefonul sunand de zor. Dai sa raspunzi insa ceva te face sa eziti. Normal. Nu te suna oricine, te suna provocarea vietii. Dar curiozitatea face legea  si cu un nod in gat raspunzi:

….

Nu uita sa arunci o privire si aici

http://www.alexmazilu.ro/ 

Foto Alex Mazilu (Multumesc)