Adevar sau Provocare Ep. 19 !!!

 

 

Dar curiozitatea face legea  si cu un nod in gat raspunzi:

–          Buna!

–          Buna si tie frumoasa domnisoara! Ce faci?

–          Bine. La birou! Tu?

–          Oarecum la fel. Cum esti?

–          Sunt bine. Incerc sa termin ce am de facut si sa decolez de la munca ca m-am saturat! De ce nu ai mai spus nimic? Ai disparut de tot!

–          Nu am disparut. Am facut doar putina liniste. Trebuia sa ma concentrez pe lucruri mai importante decat galagia de care vorbesti tu!

–          Bravo. Nu stiam ca am devenit un lucru atat de nesemnificativ. Imi cer scuze ca am gandit ca merit macar un salut , asa , din cand in cand.

–          Meriti. Mai mult chiar!

–          Hai lasa vraja. Iti consumi timpul cu lucruri neimportante.

–          Nu cred. Nu am spus ca esti un lucru, in primul rand, si apoi , nu am spus ca esti neimportanta!

–          Asa-i! Nu ai spus, ai lasat de inteles … clasic tie.

–          Daca ai fi fost neimportanta, atunci nu m-as fi indragostit de tine

–          Ce sa zici si tu… mereu pregatit sa lasi o portita de evadare, prin stilul elegant si diplomat ce te caracterizeaza. Altceva??? Mai ai sa imi transmiti pe tema asta??

–          Si daca ai fi fost lucru, nu as fi putut sa te cer de sotie!

Si daca pana acum a fost gargara, au fost presupuneri, au fost ganduri, au fost dorinte, ACUM insa totul devine palpabil, devine realitate, devine al tau.

–          Ce vrei sa spui?

–          Ai primit un inel acum 2 zile. Trebuia sa ajung seara la Bucuresti, insa am lovit masina in drum spre tine si asa nu am ajuns sa te iau de la birou. Astazi insa voi fi in fata biroului tau la ora 6, pentru ca vreau sa imi vezi ochii atunci cand iti voi spune ceea ce visez cu tine.

–          Tu esti nebun? Da, am primit un inel fara adresa, fara motiv, fara mesaj, fara nimic. Un inel prin care tu vrei sa ma intorci in viata ta, dupa 3 ani in care noi doi nu am existat unul pentru altul. Ma vrei inapoi de parca nimic nu s-a intimplat.

–          Hey. Opreste-te 2 minute. Hai sa vorbim face to face, ca doi oameni maturi ce nu isi mai ascund lucruri.

–          Nu. Chiar nu!

–          Te rog.

–          Eu te rog sa intelegi ca nu. Nu vreau sa ma astepti.

–          Atunci ma vei gasi in fata, exact asa cum ti-am spus mai devreme!

Nu intelegi de unde naiba ai atata nebunie sa refuzi ceea ce visezi de atata timp. Cat de idioata sa fii sa ajungi sa spui NU, unor lucruri pe care acum cateva ore le cerseai destinului. Tu esti sanatoasa? Omul ala de care nu vrei sa te desprinzi, omul ala ce iti doreai sa fi trimis el inelul, OMUL ALA PE CARE IL IUBESTI, este afara asteptandu-te sa iti spuna ca inelul ala perfect este de la el.

Nu uita sa arunci o privire si aici

http://www.alexmazilu.ro/ 

Foto Alex Mazilu (Multumesc)