Adevar sau Provocare ! Ep.2

Da-i Play si Citeste !

… Este el. Acelasi el. Cu vocea neschimbata, inconfundabil aruncand replica ce iti este tatuata in suflet. “ Buna ziua fata frumoasa” . Nu mai intelegi nimic. Totul devine un amestec bizar de concidenta, conspiratie, capcana, soarta si camera ascunsa. Abia e ora 12 si te simti de parca nu ai dormit de 2 zile. Acum 4 ore era o amintire asezata undeva in raftul cu povesti frumoase, iar acum incepe sa devina dezordinea din prezentul tau. Dar magnetul apare din nou, si iarasi te plimba ca pe o bucata de fier dupa voia lui, impingandu-te in conversatia telefonica:

–           Ce faci Mister?

–          La birou! Tu?

–          La fel. Incerc sa termin ce am de facut pe astazi, pentru ca mi-am programat pe seara sa ies!

–          Frumos! In rest cum esti? Nu te-am mai auzit de o mie de ani!

–          Sunt bine. Putin agitata cu munca, obosita, insa sunt ok!Tu ce mai faci? Pe unde esti? Aaaa…. Scuze daca te-am deranjat cu mesajul de dimineata!

–          Sunt in Bucuresti. Sunt ok, la fel ca si tine , ocupat cu jobul, si cu micile mele pasiuni. Despre ce mesaj vorbesti??? Nu am primit nimic de la tine.

–          Aaaaaaaaaaa…aaaa….. Ti-am trimis un mesaj de dimineata! Voiam sa vad daca mai traiesti !

–          Am inteles! Intrebare! Tu stii ce zii este astazi?

–          Mmmmmmm ! …. (dupa un oftat adanc si necontrolat raspunzi) Da. Stiu ce zi este astazi!

–          As vrea sa te vad. Stiu ca e posibil sa spui NU, si nu ma voi supara pentru refuz, insa simt nevoia sa te vad.  Imi este dor de tine!

–          Offfff!!!! Si eu as vrea sa te vad. Si mie imi este dor de tine! (si atunci realizezi cat de puternica este amintirea lui, incat tu ai uitat complet ca de mai bine de 1 an ai o relatie cu un barbat ce te iubeste enorm).  Nu vreau sa te refuz, insa trebuie sa fac asta.

–          De ce?

–          Pentru ca din pacate sunt intr-o relatie de ceva timp, si sincer, nu vreau sa compromit un lucru in care cred.

–          Am inteles! Iti voi respecta decizia si nu voi insista! Imi pare rau daca te-am deranjat, dar ma bucur ca te-am auzit! Sa fii iubita draga mea, asa cum meriti, si daca ai sa ai nevoie vreodata de mine sa te ajut, stii unde ma gasesti, indiferent de ora. Sa ai o zi faina ca tine! Te pup!

–          Si tu sa ai grija de tine, si mai ales , sa ai grija pe cine iubesti! Te sarut!

Cu ochii in lacrimi asezi telefonul pe masa, iar nodul din gat se transforma parca intr-un bolovan.  Acum chiar nu mai stii de tine. Privirea iti este neclara din cauza lacrimilor ce se intetesc pe chipul tau, iar mintea, mintea tocmai ce primeste din partea gandurilor declaratia de razboi. Iti amintesti o discutie avuta cu o prietena , acum cateva luni, in care te intreba ce vei face daca te va cauta el. Atunci ai raspuns lejer si fara ezitare, ca poti rezista oricarei provocari. Astazi insa nu mai crezi in raspunsul tau. Te ridici de pe scaun si incepi sa iti strangi lucrurile. E clar, astazi nu mai esti eficienta si ai nevoie de o gura de aer si de o plimbare in care sa porti o discutie cu tine.

Te indrepti spre parcul de linga casa. Acolo stii ca vei gasi putina liniste, macar atat cat sa poti intelege ce ti s-a intimplat astazi. Dar telefonul suna din nou.

… continuam si maine.

Nu uita sa arunci o privire si aici

http://www.alexmazilu.ro/ 

Foto Alex Mazilu (Multumesc)