Adevar sau Provocare Ep. 22 !!!

 

 

APASA PLAY APOI CITESTE !!!

Un dialog sincer intre doi oameni cerebrali pune capat unei relatii ce din pacate a fost sortita sfarsitului de la bun inceput.  Cu o intelegere desprinsa din filmele cu psihologi, el aproba sfarsitul realizand ca a pierdut o batalie la care nu a fost invitat sa participe. Cu ochii impaienjeniti de lacrimile despartirii recunoaste:

–          Dragoste cu sila nu se poate. Am simtit ca e ceva in neregula cu tine, insa din pacate nu am avut curajul sa deschid acest subiect. Am stiu tot timpul ca inca il iubesti, si am stiut mereu ca sunt intr-o competitie cu el pe care o voi castiga doar daca vrei tu. Din pacate se pare ca a avut mai multe arme, decat am putut eu sa adun in relatia asta. Asta e. Nu vreau sa imi spui nimic. Vreau doar sa nu uiti cine sunt si atunci cand ne vom intalni pe strada imi vei zambi.

–          Promit!

O imbratisare sanatoasa si sincera parca te descarca de aceasta povara atat de grea! Orice sfarsit inseamna un nou inceput. Astazi tu le-ai bifat pe amnadoua.  De astazi viata ta s-a schimbat, iar de schimbarea asta trebuie sa ai grija, pentru ca ea reprezinta sufletul tau.

Weekend-ul va gaseste pe amandoi in creierii muntilor, tinandu-va in brate si facand planuri pentru vacanta de vara. In lumea voastra totul se joaca cu mii de culori, cu mii de cuvinte simple si pline de emotie, cu mii de vise frumoase gata sa se implineasca, cu mii de picaturi de dragoste. In ultimile zile ai neglijat realitatea, acceptand sa traiesti acea poveste ce iti era povestita de imaginatie in fiecare seara, in fiecare noapte, in fiecare clipa.

Acum sa vezi cate ai de povestit. Fericita deschizi laptopul cu gandul sa impartasesti din bucuria ta si prietenei tale. Dar e duminica iar ea insa este offline. Ii lasi un mesaj prin care ii multumesti:

Draga mea ! Daca mi-ar ajunge cuvintele …..

Nu uita sa arunci o privire si aici

http://www.alexmazilu.ro/ 

Foto Alex Mazilu (Multumesc)