Adevar sau Provocare! Ep. 5

Apasa PLAY si apoi CITESTE!

Si dans a fost pana dimineata, sau cel putin pana cand iti mai aduci aminte. Cu privirea in tavan, incerci sa iti planifici ziua, astfel incat sa fii gata pentru intalnire. Ai totusi o mica problema. Cum sa faci sa ii explici iubitului motivul pentru care in seara asta esti ocupata. Nu vrei sa minti, nu vrei sa se simta tradat sau inselat. Dar nici sa ii povestesti nu poti. Probabil nu va intelege. Ceva trebuie sa faci, pentru ca striga in tine dorinta de al mai vedea o data inainte de a pleca.  Nu se face bine ora 13 ca se aude cheia in usa. S-a intors acasa! Deschide usa, si intra in casa cu o fata de parca il calcase trenul.

–          Da ce-ai patit ? Ce e cu fata asta??

–          Sunt pilaf. Nu am dormit azi-noapte din cauza unei dureri de masea iar dimineata m-am trezit cu fata umflata.

–          Esti sigur ca e o masea? Sau ai cazut de pe bloc? La cum arati ma faci sa cred ca te doare toata gura.

–          Iubita mea, iti mai aduci aminte cand plangeai noaptea prin casa, ca te dureau dintii de la curent? Si ca imi spuneai ca iti vine sa ti-i scoti de durere? Ei bine, asa sunt si eu acum. Am luat niste calmante, si la 4 ma duc la doctor  ca nu mai pot.

–          Deci nu ma bazez pe tine in seara asta?

–          Nu ma bazez nici eu pe mine, asa ca te rog nu o fa nici tu. Iesi cu fetele, fa ce vrei, numai nu ma implica si pe mine!

Parca castigase-i la LOTO. Deci daca nu ii spui ce faci nu inseamna ca il minti.

Orele se scurg cu repeziciune si fara sa iti dai seama te trezesti ca e ora 19 si tu nu te-ai apucat sa te gatesti. Il cunosti atat de bine incat poti intui cum va veni imbracat, asa ca si tu vrei sa fii la inaltime. Intr-un final esti gata, taxiul a fost chemat, iubitul stie ca pleci cu fetele, asa ca totul e pregatit. Te urci in taxi, si cam gata cu realitatea. Parca incepi sa ii simti parfumul  amestecat cu mirosul de tigara, parca ii vezi ochii ce te masoara fara jena, parca ii simti degetele jucandu-se in parul tau, parca nici nu au trecut atatia ani iar tu te simti ca la prima intalnire.

Ajungi la cafenea , iar …

… continuam maine .

Nu uita sa arunci o privire si aici

http://www.alexmazilu.ro/ 

Foto Alex Mazilu (Multumesc)