De ce sa planga MAMA?

Televizorul si internetul bubuie efectiv de stiri si comentarii despre tristul eveniment de vineri noapte. Dincolo de orice moment de indurerare si lipsa de cuvinte pentru suferintele create celor ce au fost in mijlocul calvarului, ma intreb oare cate mame trebuie sa isi mai planga copii smulsi din mainile vietii de astfel de tragedii, pentru a ne primi minimul de respect din partea celor ce arunca cu banii poporului pe geamurile risipei?

Stimati doritori de stampile pe buletine de vot, DE CE SA PLANGA MAMA pentru ca dumneavoastra sa oferiti un minim de respect acestei natii? Poate considerati ca eu nu merit acest respect, dar macar pentru EA aveti dramul de respect pentru care munceste de o viata. Si cand spun MAMA, ma refer la toate MAMELE din tara asta , ce nu merita sa verse nici macar o lacrima pentru suferintele copiilor lor create de lipsa dumneavoastra de responsabilitate.

De ce trebuie sa planga o MAMA pentru ca acest sistem sa mai faca un pas catre normalitate? De ce trebuie sa planga MAME pentru ca dumneavoastra sa ne vedeti? Sa ne vedeti asa cum ar trebui, ca un popor ce vrea sa evolueze chiar daca zilnic ne impiedecam de birocrati, corupti, idioti si incompetenti. Sa ne vedeti ca o natie ce trebuie respectata pentru valorile oferite istoriei dar si viitorului.

Din fericire nu am fost prezent la aceasta tragedie, dar am fost langa MAMA, privind televizorul ce arunca cu imagini ale mamelor indurerate ce ies pe poarta IML stiind ca acolo si-au vazut copilul. Si ma gandesc la MAMA si la acel moment de netrait cand suna telefonul si I se spune, “fiul dumneavoastra a decedat in urma unui incediu la clubul unde era cu prietenii”. Stiu, e macabru si dureros , dar unele MAME au trecut prin asta noaptea trecuta. Si atunci mai intreb inca o data, DE CE SA PLANGA MAMA pentru ca voi , domnilor, sa va faceti treaba?

De ce trebuie sa planga ELE pentru ca voi sa existati?