Sforaitul vesel…

Si mi-am adus aminte de cateva experiente din vremea studentiei, vremuri in care Grasu statea cu mine in Regie. Fratilor, daca exista vreun om in lumea asta care sforaie de-ti suna urechile ocupat, el este. Infern era in jurul lui cand dormea. Iar eu , ghinionistul familiei, dormeam cu el in pat. In camera stateam 3 insi. Eu, Grasu si cu Maymu. Paturile erau etajate, eu dormeam sus si Maymu jos. In fiecare seara, puneam cate un film, si de fiecare data Grasu adormea inainte sa se termine prezentarea actorilor. Pana aparea titlul filmului, deja  avusese 3 cosmaruri si 23 de vise erotice. Si daca adormea logic ca incepea concertul, de-ti flutura urechile. Il intorceam pe toate partile, de unde frate ca sforaia si cu fata in perna. Ajunseseram sa ne uitam la film cu boxele aproape in blana, de se rugau vecinii sa ne uitam la film la ei, numai sa facem liniste. Ei bine, si intr-o seara vine Grasu cu o propunere de film. Sincer nu imi mai aduc aminte ce film, cert e ca am pus la cale impreuna cu Maymu  o capcana pentru Grasu.

–          Bai Maymule, daca si in seara asta  adoarme asta la film, pe bune ca-l cos de saltea!

–          Doar no fi bou! Ca doar el a venit cu filmul!

–          Lasa ca nu e prima data cand ne pune sa dam jos de pe net nu stiu ce film, si el baga slafen de nu intelegem filmul, si ne uitam ca mutii.

–          Pai a zis ca a dormit toata ziua, si ca o sa stea treaz!

–          Sa dea draq de nu i-o fac in seara asta, sa-l lecuiesc!

–          Bine Dinte! I-o facem! Ce dreaq ti-a venit in cap?

–          Lasa ca vezi!

Si termina Maymu de tras filmul de pe net, ii pregateste subtitrarea, si  ne asezam in paturi pregatiti sa adoarma Grasu.  Se urca mititelul in patut, si urla razand la Maymu:

–          Hai orezarule, da drumu la pelicula!

–          Poate adormi Grasule ca te fut la bot!

–          Taci dreaq , si da-te din fata monitorului ca n-ai mancat sticla!

Si incepe filmul! Ce-i drept au trecut vreo 20 de minute din film, cand brusc, din vizuina monstrul incepe sa grohaie.  Manca-vas gura voastra de nu am crezut ca trage patura pe nas. Exact ca in desenele animate cu Popey. Ce mai, pe linga ca nu am inteles nimic din film, ne mai si speria cand tresarea.

–          Futute-n gura de umflat. Dormi ai? Ei bine lasa ca de nu te-oi speria de-ti sare somnul!

–          Ba Dinte, lasa-l dreaqu in pace ca se sperie si cade naibi din pat, de-o sa-l recuperam de la parter!

–          Maymule, ada castronul ala de inox de facut salata!

Imi aduce castronul, care avea un volum considerabil, si cu un sadism cumplit pun mana pe polonicul de popota! Ma apropii de patul monstrului galagios, si ii potrivesc castronul pe cap. Linga mine Maymu se sufoca de ras, carcit si cu lacrimi in ochi gemea ca un copil! Ridic polonicul, sii fut una peste castron, de mi-au sunat mie urechile ocupat, dupa care fug spre usa razand ca un dobitoc! Monstrul sare ca ars din somn, si chiaun incepe sa urle ca si cum nu stia ce dreaq la lovit!

–          Ce pizda matii ai Grasule!

–          Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Sa va fut in gura, ce mi-ati facut?

–          Te-am trezit in gura matii ca nu mai doarme nimeni de raul tau!

–          Baaaaaaaaaa! Ma-ti speriat !

–          Da ce visai ?

–          Visam ca eram la volan, si cand a bubuit cacatul asta, m-am speriat si m-am izbit cu masina de copac!

–          Care masina?

–          Aia din somn! Am crezut ca am avut explozie la cauciuc!

–          La urechi cred ca ai avut!

Normal ca nu am mai dormit nici unul in noaptea respectiva, de teama sa nu ne vina randul. Partea buna e ca in fiecare seara de atunci, ne ruga inainte sa se bage la somn, sa adormim noi primii!